Brasserie

Brasserie Fort 5 is geopend van woensdag tot en met zondag van 11 tot 17 uur. Kom langs voor een kop koffie met wat zoets, een lekkere gezonde lunch of een gezellige borrel.

Koffie

Bij Brasserie Fort 5 ben je altijd welkom voor een heerlijke koffiepauze, een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Begin je dag goed met een verse kop koffie en met wat lekkers erbij. 

Lunch

Voor de lunch hebben we verschillende gezonde en lekkere opties. Kies uit onze verrukkelijke broodjes, frisse salades of warme gerechten. Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van lokale leveranciers. Zo proef je niet alleen de liefde in onze gerechten, maar steun je ook de lokale gemeenschap.

Borrel

Na een lange werkdag of gewoon voor de gezelligheid nodigen we je uit om bij ons te borrelen. Geniet van een verfrissend drankje, een goed glas Nederlandse wijn of een ambachtelijk gebrouwen speciaalbiertje. Met natuurlijk een lekkere borrelhap. Om te delen met vrienden, familie of collega's of gewoon om lekker zelf op te eten.

Bekijk het menu

Terras

Zodra je over de brug van het Fort komt lopen zie je het heerlijke terras al liggen. Met picknicktafels, lekkere zitjes en lounge plekken is er voor iedereen een lekker plek. Vanaf het terras kijk je uit over de fortgracht aan de ene kant en aan de andere kant de iconische deuren van het Fort.

Evenement organiseren in het fort?

Pinksteren op Fort 5

 

Tijdens de Pinksterdagen op 19 & 20  mei is Fort 5 gewoon open. Kom genieten van de zon op het forteiland!

Boek snel via de reserveringsbutton!

Reserveren

We hebben genoeg plek binnen in de Brasserie en in de zomer buiten op het terras. Maar toch zeker zijn van een plekje? 

Maak dan snel een reservering in de pop-up in je scherm. Je kan maximaal 3 weken van tevoren reserveren.

 

Openingstijden

De Brasserie is geopend 

woensdag tot en met zondag 

11.00 uur - 17.00 uur

 

Eten met een groep

Geniet met je groep van heerlijk eten en gezelligheid in onze Brasserie Fort 5. Kies voor een plekje in de brasserie of buiten op het terras. 

Vanaf 10 personen serveren we het groepsarrangement.

 

Wil je liever wat meer privacy? Geen probleem! We hebben verschillende ruimtes, die je kan huren, waar jij en je gasten ongestoord samen kunnen zitten. We denken graag hierin met je mee.

 

Aanvraagformulier voor offerte

Een event organiseren?

Informeer naar de mogelijkheden.
Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Zakelijke evenementen Particuliere evenementen