Trouwen in Fort 5

Fort 5 is dé trouwlocatie in Vijfhuizen, in een mooie landelijke omgeving. De omgeving: romantisch, landelijk en open. Het interieur: Stoer, modern, mooie historische details, classy en tot in de puntjes verzorgd.

Historische trouwlocatie

Fort Vijfhuizen staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bijzondere historische locatie: een locatie met een verhaal. Fort Vijfhuizen, gebouwd in 1899, is onderdeel van de De Stelling van Amsterdam, van de Hollandse Waterlinie.

 

Bereikbaarheid

Het Fort is, met 8 minuten vanaf de A9, goed te bereiken.

Ook met de openbaar vervoerverbinding de ‘Zuidtangent’ (bus 300) is het Fort snel en makkelijk te bereiken. Deze bus rijdt elke 8 tot 15 minuten van station Haarlem Centraal, Schiphol of Hoofddorp. Vanaf Halte Vijfhuizen is Fort 5 te voet in ruim 5 minuten te bereiken.

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid voor 100 auto’s. Fort 5 is toegankelijk voor minder validen.

 

Inspiratie opdoen?

Een bijzondere historische locatie met veel mogelijkheden! Alvast sfeer komen proeven en een dosis inspiratie opdoen in Fort 5? Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023 - 558 90 10 om jullie locatiebezoek in te plannen.

Van ceremonie tot feest

Wist je dat Fort 5 een officiële trouwlocatie is?

Op Fort 5 kunnen jullie jullie trouwdag van begin tot eind vieren. Of jullie nu dromen van een zomerse buiten ceremonie met een adembenemend uitzicht, of een intieme viering in de gewelven of in de industriële Genieloods tijdens het najaar, bij ons is alles mogelijk. Na het ja-woord kunnen jullie samen met jullie gasten proosten en genieten van de warme felicitaties van vrienden en familie.

 

Een TOP dag 

Op jullie trouwdag is alles mogelijk en toegestaan! Of jullie nu verlangen naar een smaakvol sitdown diner met lange tafels, een ontspannen borrel met een saxofonist, een festivalbruiloft met diverse foodtrucks, of een spetterend feest waarbij de dansvloer gevuld is met blije gasten. Samen creëren we een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bij Fort 5 nemen wij graag alle zorgen uit handen, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie bruiloft. Ons ervaren team staat voor jullie klaar om de dag tot in de puntjes te verzorgen. Van het samenstellen van het perfecte menu tot het creëren van een top sfeer, wij denken graag met je mee.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen

Voor grote en kleine feesten

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!