Kunstfort bij Vijfhuizen

Ontdek het unieke Kunstfort bij Vijfhuizen, een waardevol UNESCO Werelderfgoed. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de Hollandse Waterlinies, is dit historische fort een culturele schat die je niet mag missen.

Het Kunstfort brengt kunst, erfgoed en natuur samen op een adembenemende locatie. Verken de bijzondere tentoonstellingen en kunstinstallaties die verspreid zijn over het fortterrein. Laat je inspireren door de artistieke creaties en de interactie tussen kunst en het militaire erfgoed.

Wandel door de imposante betonnen gebouwen die dateren uit de 19e eeuw en bewonder de unieke architectuur. Het Kunstfort bij Vijfhuizen is een bijzondere plek waar geschiedenis en hedendaagse kunst samenkomen, en waar je kunt genieten van de prachtige omgeving.

Breng een bezoek aan Het Kunstfort en laat je verrassen door de diversiteit aan tentoonstellingen, evenementen en activiteiten die hier plaatsvinden. Of je nu een kunstliefhebber bent, geïnteresseerd bent in geschiedenis of gewoon wilt genieten van de natuur, het Kunstfort bij Vijfhuizen biedt voor ieder wat wils.

Kom langs en ontdek de schoonheid en betekenis van het Kunstfort, een plek waar kunstgeschiedenis en cultureel erfgoed samenkomen in een unieke ambiance.

Voor meer informatie en het actuele programma, bezoek de website https://www.kunstfort.nl/.

Genieloods

De Genieloods is van het Kunstfort bij Vijfhuizen.

Wat oorspronkelijk een opslagplaats was voor kanonnen en wapens, is het nu een ruime en stoere ruimte met een industriële uitstraling. Met grote ramen die veel daglicht binnenlaten, is de Genieloods een hele fijne ruimte.

Deze ruimte is ook in te zetten voor evenementen*.

Meer informatie over de Genieloods.

*evenementen in de Genieloods zijn alleen mogelijk tot 21.30 uur.

Kunstfort

Kunstfort

Een event organiseren?

Informeer naar de mogelijkheden.
Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Zakelijke evenementen Particuliere evenementen