Vergaderen in Vijfhuizen

 

Welkom bij Fort 5, dé place to be voor jouw vergaderingen en te gekke evenementen! Hier op deze unieke en historische plek combineren we zakelijke evenementen in een stoer fort in de mooie natuur.

Vergaderruimtes

Onze vergaderfaciliteiten zijn helemaal top en klaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een kleinschalig overleg, een te gekke teambuilding of een groot event plant, wij hebben de ruimte en de knowhow om het tot een succes te maken. Onze vergaderruimtes bieden alle comfort en professionaliteit die je nodig hebt. En de sfeer? Kom gerust langs voor een locatiebezoek, dan kan je die zelf al ervaren.

Bij Fort 5 geloven we in persoonlijke service en maatwerk. Ons top team staat voor je klaar om jouw vergadering of evenement tot in de puntjes te regelen. 

 

Zo kun jij je volledig richten op het behalen van jouw zakelijke doelen, terwijl wij achter de schermen zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Bij het boeken van een vergaderruimte beschik je over goede wifi en is er een LED-scherm en een vergaderkit aanwezig. Koffie, thee en fris zijn inclusief.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort 5 is een mooie en veelzijdige evenementenlocatie in Noord-Holland. Op deze unieke en historische plek combineren we zakelijke evenementen in een stoer fort in de mooie natuur. We laten je graag het Fort zien!