Borrelen met een groep

Een verjaardag, diploma-uitreiking of een pensioen. Bij Fort 5 is er altijd wel iets te vieren! En omdat je een feestje natuurlijk niet in je eentje viert, kun je bij ons ook met een groep terecht.

Tijdens openingstijden van de Brasserie

Borrelen in de Brasserie kan van woensdag tot en met zondag tot 18.00 uur. Mocht je met een groep komen, aparte wensen hebben, dan is dat mogelijk. Vul je wensen in via het offerte formulier

Buiten openingstijden van de Brasserie

Liever buiten de tijden dat de Brasserie open is? Of liever een aparte ruimte afhuren? Vul je wensen in via het offerte formulier

Borrelen in de bar van de Brasserie, in één van onze gewelven, in de poterne of lekker buiten op het terras? Het kan hier allemaal! 

Locatie

Fort Vijfhuizen staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bijzondere historische locatie: een locatie met een verhaal. Fort Vijfhuizen, gebouwd in 1899, is onderdeel van de De Stelling van Amsterdam, van de Hollandse Waterlinie.

Bereikbaarheid

Natuurlijk kan je lekker op de fiets komen. Maar mocht je wat van verder weg komen, dan uit Vijfhuizen, hebben we parkeergelegenheid voor 100 auto's. 

Fort 5 ligt centraal in Nederland, vlakbij Amsterdam en Schiphol. Ook is het fort goed bereikbaar met het OV.

Liever buiten borrelen?

Op Fort 5 kan je ook heerlijk genieten van een borrel in de buitenlucht. Onze fantastische buitenplaats en ruime terrassen zijn perfect om te proosten in de zon of onder de sterren. Voel de frisse wind door je haren, terwijl jij geniet van een verfrissend drankje en lekkere borrelhappen, omringd door de groene omgeving van het Fort.

 

Je borrel uit laten lopen in een mooi diner of spetterend feest? 

Top idee! Bel of mail je ons om een afspraak te maken? Dan laten we je graag alle ruimtes zien! En vertellen we je over de mogelijkheden.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen
VOOR GROTE EN KLEINE FEESTEN

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!