Feestelijk diner

Wil je jouw verjaardag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid vieren met een feestelijk diner in een unieke setting? Bij Fort 5 hebben we de perfecte plek voor jou en je gezelschap. In onze sfeervolle gewelven bieden we een exclusive ruimte, waar je samen met je gasten kunt genieten van een onvergetelijk diner.

 

Exclusiviteit en privacy

Lekker dineren in één van onze gewelven, in de poterne of lekker buiten op het terras? Maar dan wel met de intimiteit en privacy. Het kan hier allemaal! 

Het gewelf is volledig afgesloten, waardoor je in alle rustt en privacy kan genieten van het diner met je gasten. Of je nu een klein gezelschap hebt of met een grotere groep komt, wij zorgen dat de ruimte helemaal wordt aangepeast aan jouw behoeften en wensen.

 

Je diner uit laten lopen in een feestelijke borrel of spetterend feest?

Top idee! Bel 023 - 558 9010 of mail info@fort5.nl je ons om een afspraak te maken? Dan laten we je graag alle ruimtes zien! En vertellen we je over de mogelijkheden.

Locatie

Fort Vijfhuizen staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bijzondere historische locatie: een locatie met een verhaal. Fort Vijfhuizen, gebouwd in 1899, is onderdeel van de De Stelling van Amsterdam, van de Hollandse Waterlinie.

Bereikbaarheid

Natuurlijk kan je lekker op de fiets komen. Maar mocht je wat van verder weg komen, dan uit Vijfhuizen, hebben we parkeergelegenheid voor 100 auto's. 

Fort 5 ligt centraal in Nederland, vlakbij Amsterdam en Schiphol. Ook is het fort goed bereikbaar met het OV.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen
VOOR GROTE EN KLEINE FEESTEN

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!