Relatie Event

 

Geef ze een kijkje achter de schermen, draag je kennis over of vier samen jouw lancering van je nieuwste product.

Een relatie event is dé manier om contact en verbinding te maken met je klanten

 

Of het nu gaat om potentiële klanten of om je bestaande relaties te versterken. Live communicatie en contact wint het altijd van de online communicatie. De échte connectie maak je live. Zeker bij een relatie event zijn alle ogen op jou gericht. Hoe fijn dat je je niet druk hoeft te maken om de randzaken: inrichting, look & feel, ontvangst, catering & AV.

 

Jij de inhoud, wij de rest

Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je relatiedag bezig te houden, zodat je tijd over hebt om met je klanten contact te maken. We zijn benieuwd naar je wensen en denken graag met je mee om deze relatiedag tot een succes te maken!

Ligging

En weet je wat? Bij Fort 5 kun je ook nog eens volop genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Dus tijdens je pauzes of na afloop van je relatie evenement kun je heerlijk ontspannen en genieten van de groene velden en historische gebouwen om je heen. Een vleugje geschiedenis en een flinke dosis natuur, dat is toch heerlijk!

Bereikbaarheid

Fort 5 ligt centraal in Nederland, vlakbij Amsterdam en Schiphol. Ook is het fort goed bereikbaar met het OV.

Parkeergelegenheid 

Op eigen terrein hebben wij parkeergelegenheid voor 100 auto’s. In overleg zou meer parkeermogelijkheden geregeld kunnen worden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen jouw volgende relatie evenement te organiseren.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen

ZAKELIJKE EVENTS

Fort 5 is een mooie en veelzijdige evenementenlocatie in Noord-Holland. Op deze unieke en historische plek combineren we zakelijke evenementen in een stoer fort in de mooie natuur. We laten je graag het Fort zien!