Festival vibes bij Fort 5!

Genieten van het buiten leven, midden in het groen. Fort 5 is een unieke locatie omringd door water en ligt centraal, vlakbij de belangrijkste snelwegen van Noord-Holland.

Je eigen festival eiland

Bij ons kun je ultieme festivalervaring creëren, of het nu gaat om een groots muziekfestival, een sfeervol streetfood festival of een bruisend congrestival. Wij bieden de perfecte evenementenlocatie waar alle ruimte is voor verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten.

 

Muziekfestival

Laat de muziek door de luidsprekers knallen en voel de energie van het publiek. Onze locatie biedt de ideale setting voor een muziekfestival dat je gasten wegblaast. Van intieme akoestische optredens tot sprankelende concerten, op het Fort bij Vijfhuizen zorgen we voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Dans, zing en laat je helemaal gaan, terwijl je geniet van de geweldige artiesten op het podium.

 

Streetfood festival

Voor de foodies onder ons is een streetfood festival de ultieme smaakbeleving. Laat je zintuigen prikkelen dor de heerlijke geuren en smaken van diverse culinaire hoogstandjes. Onze binnen- en buitenruimtes lenen zich perfect voor foodtrucks, kraampjes en gezellige zitjes waar gasten kunnen genieten van een scala aan verrukkelijke gerechten.

Congrestival

Voor een dynamische en inspirerende zakelijke ervaring is een congrestival dé keuze. Combineer de professionele sfeer van een congres met de levendigheid en interactie van een festival. Bij Fort 5 bieden we volop ruimte voor workshops, lezingen en netwerkmogelijkheden. Onze flexibele binnenruimes en outdoorfaciliteiten zorgen ervoor dat je de perfecte balans kunt creëren tussen informatieve sessies en leuke informele ontmoetingen.

 

Veelzijdige festival locatie

Of je nu een muziekfestival, streetfood festival of congrestival organiseert, we maken samen van jouw evenement een onvergetelijke belevenis. Met onze ruime en veelzijdige locatie bieden we alle mogelijkheden om jouw festivalconcept tot leven te brengen. Onze enthousiaste eventspecialisten staan klaar om je te adviseren en te assisteren bij het creëren van een festival dat de verwachtingen overtreft.

Dus trek je festivaloutfit aan, zet je dansschoenen klaar en bereid je voor op een spectaculair festival bij Fort 5. Laat ons je begeleiden bij het organiseren van een festivalervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Samen maken we van jouw festival een magisch moment vol muziek, smaken en inspiratie.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen

Festivals

Fort 5 biedt je een unieke festival locatie in Noord-Holland. De festival locatie is geschikt voor ieder type festival. Van congrestival, muziekfestival tot streetfood festival.