Je verjaardag, jubileum, verloving, er zijn zoveel dingen te vieren. En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat... Ruimte genoeg bij Fort 5 om een mooi feestje te bouwen!

Dé feestlocatie in Vijfhuizen

Verlichte discovloer, een knaller van een band, die toffe DJ, een te gek thema en lekker eten en drinken. Kom gezellig langs en dan brainstormen we samen verder over jouw feest! Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023 - 558 90 10 dan zetten we ‘m gelijk in de agenda.

 

Een feest waar nog lang over nagepraat wordt

Feestbeesten opgelet! Bij Fort 5 zit je helemaal goed voor het organiseren van een spetterend feest. Wij weten precies hoe we van jouw feest er eentje kunnen maken waar nog lang over wordt nagepraat.

We luisteren naar jouw wensen en samen creëren we een feest dat perfect past bij de vibe van jou en je gasten. Van themafeesten tot leuke entertainmentopties, en van bier tot borrelhappen. Dansvloeren, cocktailbar, live muziek, je noemt het maar!

Wist je dat je bij ons tot 01.00 uur kan doorfeesten?

Catering

Onze topchefs toveren de heerlijkste gerechten op tafel, van smaakvolle hapjes, mooie diners tot uitgebreide buffetten. Jouw team zal worden verwend met een feestmaal waar ze nog lang over zullen napraten. En natuurlijk hebben we ook gedacht aan de drankjes. Van verfrissende cocktails, Nederlandse wijnen en ijskoude bieren, genoeg lekkers om goed mee te proosten.

 

Dus waar wacht je nog op?

Kom naar Fort 5 en laten we brainstormen over jullie personeelsfeest. Ons team van eventspecialisten staat klaar om de tijd van jullie leven te verzorgen. Neem vandaag nog contact op via info@fort5.nl voor een locatiebezichtiging en laat het feestplezier beginnen. 

 

Let's party!

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen
VOOR GROTE EN KLEINE FEESTEN

Je verjaardag, jubileum, je verloving, er zijn zoveel dingen te vieren! En terecht! Niks leukers dan een spetterend feest! En eentje waar iedereen nog lang over napraat… Ruimte genoeg om bij ons een mooi feestje te bouwen!