Congres of symposium

Een congres centraal in Noord-Holland

 

Fort 5 biedt je een uniek congrescentrum in Noord-Holland. Onze locatie is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: van congres of symposium tot productlancering, seminar of bedrijfsevenement.

Bijzondere historische congreslocatie

Deze bijzondere historische congreslocatie is dicht bij Haarlem, Amsterdam en Schiphol en ook nog in het groen gelegen. Naast de bijzondere ligging, is het ook een uniek stuk Werelderfgoed: het Fort staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Fort 5 behoort tot één van de forten van de Stelling van Amsterdam.

 

Plenaire ruimtes & Subruimtes

Het Fort heeft grote plenaire ruimtes. Maar ook meerdere kleinere subruimtes die perfect zijn voor breakouts. Door de flexibiliteit en de grootte van de diverse ruimtes van het fort beschikken wij als locatie over 8 (sub)ruimtes, variërend in grootte van 50 tot 150 personen.

 

Jouw congres: goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid

Fort 5 is uitstekend bereikbaar voor evenementen. Op eigen terrein hebben wij gratis parkeergelegenheid voor 100 auto’s. Maar in overleg kunnen wij meer parkeergelegenheid organiseren.

 

Congres organiseren

Organiseer je een congres, seminar, symposium, productpresentatie of conferentie? Dit is mogelijk met of zonder parallelsessies. Heb je bijvoorbeeld ook nog een informatiemarkt nodig tijdens het seminar? Wij denken graag met je mee over het programma. Naast een fantastische authentieke congreslocatie met een zeer gunstige ligging in Noord-Holland, bieden wij je ook alle handvatten om een congres succesvol te organiseren. De diverse ruimtes lenen zich voor wisselende settings. Je kunt gebruik maken van onze audiovisuele faciliteiten en wij kunnen de catering regelen voor het congres. Omdat wij als gerenommeerde congreslocatie werken met betrouwbare partners en ook altijd letten op de kwaliteit die wordt geleverd, is bijna alles mogelijk.

 

Een congres organiseren?

Bel naar 023 - 558 9010 voor een offerte of locatiebezoek.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je feest, bijeenkomst of event? Wij informeren je graag naar de mogelijkheden en denken met je mee om je evenement tot een succes te maken. Een offerte, wat vragen of een locatiebezoek plannen? Neem contact met ons op via het formulier, of via info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Offerte aanvragen

Zakelijke events

Fort 5 is een mooie en veelzijdige evenementenlocatie in Noord-Holland. Op deze unieke en historische plek combineren we zakelijke evenementen in een stoer fort in de mooie natuur. We laten je graag het Fort zien!