Kerst op Fort 5

Vier gezellig de kerst met vrienden of familie op Fort 5!

Op 25 en 26 december van 12.00 tot 15.00 uur organiseren we de Sharing Kerstlunch.

Kom gezellig kerst vieren met je vrienden, familie of collega’s tijdens een Sharing Kerstlunch! De brunch is een all-in menu dat lekker met elkaar gedeeld kan worden! Je kan kiezen uit een 4-gangen menu of een iets uitgebreidere en luxere 5-gangen menu.

Via de button 'reserveren' op de site kan je vanaf nu reserveren.

Lokaal lekkers

rechtstreeks van boer tot bord

Onze kerstgerechten worden gemaakt met ingrediënten van lokale leveranciers.

Geniet onder andere van een Noordzee garnalencocktail, een romige soep van vergeten groenten met dragonolie, een rollade van pompoen gevuld met spinazie en geitenkaas! Als jij lekker plaatsneemt aan onze kersttafel zorgen wij voor een heerlijke middag.

 

4 gangen kerstlunch

€49,50 p.p.

5 gangen kerstlunch

€65,- p.p.

 

Bekijk het kerstlunch menu
Nederlands trots: De beste wijnen voor fijnproevers

Voor wijnliefhebbers hebben we een speciale selectie Nederlandse wijnen samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. We willen je laten kennismaken met de verborgen schatten van Nederlandse wijngaarden, zodat je een onvergetelijke ervaring hebt tijdens de feestdagen.

 

Gezelligheid & lekker lang tafelen

We bieden de keuze tussen een 4-gangenmenu voor €46,50 per persoon of een uitgebreid 5-gangenmenu voor €65 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen tegen een speciaal tarief.

 

Reserveren

Maak dit jaar van kerst een onvergetelijke ervaring met onze Sharing Kerstlunch bij Fort 5. De beschikbaarheid is beperkt, dus reserveer snel via de pop-up (rechtsonder) in je scherm. 

Liever kerst vieren op een andere dag?

 

Bijvoorbeeld met een gezellige (zakelijke) kerstborrel, een mooi diner, een eindejaarstoernooi- of nieuwjaarsfeest? Tijdens de kerstperiode zal Fort 5 feestelijk gedecoreerd zijn. Niet alleen binnen, maar ook buiten met veel vuurschalen. 

 

Vier jouw kerst- of eindejaarsevent op Fort 5

Nog op zoek naar een mooie locatie voor een mooie kerstborrel, of een heerlijk diner of spetterend feest? Of op een toffe locatie persoonlijk je kerstpakketten uitdelen met een lekker hapje en een borrel? Mogelijkheden genoeg om het einde van het jaar te vieren op Fort 5. 

Neem contact op via ons aanvraagformulier en geef je wensen en voorkeuren aan. Dan gaan we er samen een mooi event van maken! 

 

Aanvraagformulier voor offerte

Een event organiseren?

Informeer naar de mogelijkheden.
Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Zakelijke evenementen Particuliere evenementen