Lokale en vegetarische smaaktour op een unieke locatie.

 

Op vrijdag en zaterdag 23 & 24 augustus wordt Fort 5 opengesteld voor publiek om heerlijk en exclusief te komen dineren. Naast dat de locatie uniek is, kun je een bijzonder lokaal diner met bijpassende Nederlandse wijnen verwachten. Allemaal vegetarisch, lokaal en vanuit een duurzame insteek samengesteld. 

 

  • 100% UNIEKE LOCATIE

  • 100% VEGETARISCH

  • 100% LOKAAL

  • 6 LOKALE GERECHTEN

  • 6 NEDERLANDSE WIJNEN

DATA:

23 & 24 augustus


Prijs: € 109,-

Bij Qeet Culinair serveren we een zorgvuldig samengesteld vegetarisch menu dat volledig bereid is van lokale ingrediënten. Onze koks hebben een passie voor duurzaam en bewust koken, en dat proef je in elk gerecht. Ons menu belooft een onvergetelijke smaakbeleving.

In de prijs inbegrepen: 6 vegetarische & lokale gerechten en 6 bijpassende Nederlandse wijnen.

Reserveer nu en beleef de perfecte combinatie van smaak en sfeer!

 

Reserveer een tafel

 

 

 

 

 

 

Fort 5

Fort 5 biedt een prachtige achtergrond voor deze culinaire ervaring. Gelegen in de historische omgeving van de Stelling van Amsterdam, combineert het fort charme met adembenemende uitzichten. Fort 5 is in 1897 ontworpen en is één van de eerste gebouwen in Nederland die van beton gebouwd is. Dineren omringd door de rijke geschiedenis van deze unieke plek, wat wil je nog meer? 

Mis deze kans niet om iets bijzonders te beleven deze zomer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke avond te bezorgen! Reserveer je tafel en laat je verrassen door de smaken van de zomer, gecombineerd met de beste lokale producten.

 

 

Reserveer nu een tafel Qeet Culinair

Een event organiseren?

Informeer naar de mogelijkheden.
Mail naar info@fort5.nl of bel naar 023-5589010.

Zakelijke evenementen Particuliere evenementen